رفع گره ترافیکی چندساله ابتدای خیابان پنجتن مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهدالرضا (ع)، پیشگام در مسیر تحقق شعار سال ۱۴۰۴ رکورد بازدید از نمایشگاه گل و گیاه مشهد شکست | ثبت حدود ۷۰ هزار بازدیدکننده غرق‌شدن پسربچه ۴ساله در یک استخر ذخیره آب در حاشیه شهر مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب طرح دوفوریتی حمایت از کارکنان شهرداری‌ها با پیگیری شورای عالی استان‌ها تبدیل ایست‌کار‌های شهرداری مشهد به الگوی ملی کیفیت هوای مشهد امروز در شرایط سالم قرار گرفت (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برای اولین بار، یک زن رئیس جدید MI۶ خواهد شد نصب سیستم‌های هوشمند ترافیکی با اعتباری بالغ بر ۹۸۱ میلیارد ریال در معابر شهری مشهد جزئیات جدید از پروژه هزار و ۷۷ واحدی مسکن در خراسان رضوی | سرپناهی برای محرومان ثبات‌نداشتن قیمت خرید گل‌محمدی از چالش‌های مهم تولید این محصول است عراقچی در دیدار با آل‌ثانی، بر همکاری منطقه‌ای برای حمایت از فلسطین تأکید کرد آغاز جلسه علنی مجلس | ادامه بررسی لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در دستور (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تصمیمات سوئد قابل توجیه نیست اعلام برنامه‌های پاسداشت رئیس‌جمهور سیزدهم و همراهانش در هفته شهدای جمهور تشرف یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر به مشهدالرضا(ع) در دهه کرامت ۱۴۰۴ | نیمی از گردشگران خارجی ایران، زائر مشهد هستند گفت‌وگو با پدر شهید سیدحسن نصرالله درباره روزهای کودکی، شهادت و لحظه وداع با او + فیلم هشدار پلیس فتا درخصوص کلاهبرداری با درج آگهی استخدام از افراد جویای کار رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد؛ بهره‌برداری ۷ کیلومتر از خطوط متروی مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ «فرزین» و دغدغه نان
سرخط خبرها

 آغاز نصب آزمایشی کارتخوان هوشمندسازی یارانه نان در شهرستان مشهد

  • کد خبر: ۱۱۲۳۸۳
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰
 آغاز نصب آزمایشی کارتخوان هوشمندسازی یارانه نان در شهرستان مشهد
فرماندار شهرستان مشهد گفت: در حال حاضر دستگاه‌های کارتخوان هوشمندسازی یارانه نان برای شهرستان مشهد تهیه شده و نصب این دستگاه‌ها در شهر‌های کوچک استان به صورت آزمایشی آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در خصوص انتشار اخباری مبنی بر شلوغی صف‌های برخی از نانوایی‌های مشهد و اقدامات صورت گرفته برای مدیریت این موضوع اظهار کرد: صف‌های نانوایی شلوغ نشده است. نانوایی‌ها ادعا دارند که در پایان این ماه آرد کم آورده‌اند. ما نیز برای جلوگیری از شلوغی صف‌های نانوایی به بازار آرد تزریق کردیم تا کمبود نانوایی‌ها علی‌الحساب جبران شود.

وی درباره سهمیه آرد نانویی‌ها در مشهد افزود: میزان سهمیه آرد از گذشته مشخص بوده و نانوایی‌ها ماهانه سهمیه مشخصی دریافت می‌کنند و تاکنون با این سهمیه مشکل خاصی در مشهد به وجود نیامده است. در حال حاضر نیز هیچ اتفاقی نیفتاده و نانوایی‌ها باید سهمیه آرد خود را مدیریت نمایند تا بتوانند روزانه نان پخت کنند.

فرماندار مشهد با بیان اینکه ۲ نوع آرد یارانه‌ای تعریف شده، عنوان کرد: سهیمه ماهانه نانوایی‌های نوع یک به سه قسمت تبدیل و هر ۱۰ روز یک بار به آن‌ها آرد داده می‌شود. معمولا در این نوع نانوایی‌ها مشکلی نداریم، اما نانوایی‌های نوع ۲ که سهمیه ماهانه خود را یکجا دریافت می‌کنند، عموما مساله کسری آرد را بیان می‌کنند و به همین دلیل ممکن است بعضی از نانوایی‌ها شلوغ شده باشد. باید توجه داشت ضعف در مدیریت آرد توسط نانوایی‌ها صورت می‌گیرد.

داوری اضافه کرد: در مجموع سهیمه آرد هیچیک از نانوایی‌ها کاهش پیدا نکرده و هیچگونه کمبود آردی نیز وجود ندارد. بازرسی‌های طرح برکت ۲ استمرار داشته و به هر کسی که بر اساس پخت خود آرد بیشتری مصرف کند نیز سهمیه بیشتری می‌دهیم.

وی درباره تاثیر ورود زائران به مشهد در دهه کرامت بر ذخیره آرد نانوایی‌ها خاطرنشان کرد: ورود زائران تاثیر چندانی بر این موضوع نداشته، زیرا همزمان با ورود زائران بسیاری از مردم در استان نیز جابه‌جا شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->